Over
Elektriciteitswerken Advies.DeCock? Ontmoet Koen De Cock
  • Elektricien Maldegem - Advies.DeCock

Meer dan 10 jaar ervaring hebben wij inmiddels al op onze meter staan: eerst als keurder van elektrische installaties later als elektricien. Renovatiewerken, maar ook volledige nieuwbouwprojecten behoren tot de mogelijkheden, dit in West- en Oost-Vlaanderen. Hoe gaan we te werk? We starten altijd met een gesprek. Persoonlijke begeleiding en professionele service staan bij ons centraal. Samen praten en de wensen schetsen van de klant om zo tot het perfecte resultaat te komen. Wij zoeken naar de ideale balans tussen comfort én de praktische uitvoering van jouw elektriciteit. Samen realiseren we jouw droomproject. Zonder stress, want Advies.DeCock staat garant voor een stipte en punctuele service!

Advies.DeCock?

De naam Advies.DeCock doet misschien niet meteen een belletje rinkelen als elektricien. Toch zijn wij onder deze naam al actief sinds 2012. We zijn gestart vanuit het doel om de doe-het-zelver bij te staan en te adviseren in hun elektriciteitswerken. Samen met de klant een team vormen op én naast de werf, dat was onze core business. Met de tijd kwam de vraag ook om volledige elektriciteitswerken uit te voeren waardoor dit ook aan onze diensten werd toegevoegd.

Verlichting & lichtplannen opstellen

Naast zelfbouw en algemene elektriciteitswensen, hebben wij nog een persoonlijke interesse in verlichting. Lichtplannen opstellen volgens de wensen en budget van de klant, nemen wij graag mee in ons takenpakket als elektricien.

Werkzaam in West- en Oost-Vlaanderen

Domotica installeren

Onze interesse groeide tijdens de jaren verder naar domotica. Van elke woning een comfortwoning maken, dat is ons motto. De mogelijkheden zijn eindeloos: bewegingsdetectie, dimmen van verlichting, bediening op afstand… Doorheen de jaren hebben wij ons daarin verdiept en gespecialiseerd om zo de klant op zijn wenken te bedienen.

Overtuigd van onze kennis en expertise? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie of neem nog een kijkje naar onze realisaties & referenties.

Betrouwbare merken

Advies De Cock werkt uitsluitend met kwaliteitsvolle producten van merken als Schneider, Niko, Preflex, Hirschmann, PSM, Teletask, Lucibel en meer…

“Van elke woning een comfortwoning maken met domotica, dat is ons motto.”