Koen heeft ons direct op ons gemak gesteld. Maakt tijd voor zijn klanten om advies te geven, en geeft tips. Bij vragen konden we steeds bij hem terecht. Een heel goede, correcte en vriendelijke samenwerking. Je hebt veel kennis van zaken, en kan de klant direct helpen. Enkel positieve ervaringen en zeker een aanrader!
Sarah Audenaert & Yannick Verheye , Maldegem
Koen is iemand die werkt met kennis van zaken. Op een vlotte manier werden er 15 lichtpunten voorzien van armaturen in een modelwoning. Bedankt voor alles en tot een volgende project.
Vastgoed- & Interieurstyliste Kaat Reyntjens , Mazenzele
Top assistentie op maat tijdens ons "zelfbouwproject!" Hulp en ondersteuning waar en wanneer nodig en steeds bereikbaar voor zowel telefonisch als on site hulp of info! Ook bij vragen over legale aspect voor keuringen konden we bij hem terecht, resultaat: installatie gekeurd zonder inbreuken/opmerkingen! Bedankt Koen voor de mede realisatie van onze volledige elektrische installatie! Top kerel! Mvg John & Ewa
Familie Van Caelenberg , Herzele
Het was een super ervaring! Toffe persoon die op al je vragen een antwoord gaf. Uiteindelijk hebben 5 dagen gewerkt voor nieuwe electriciteit te leggen onze gehele woning met plannetjes erbij. Adviesdecock is een echte aanrader
Pauwels , Lede
Op koen kan je rekenen, doet zijn werk goed en werkt alles grondig af! Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werken en de correcte afwerking! Goede service! Bedankt daarvoor.
Familie Vanden Bulcke , Melsen ( Merelbeke )
In onze B&B (maison Amodio in Brugge) wilden we cijfercombinaties , zowel aan de voordeur als aan de kamerdeuren, als toegangsbeveiliging. Onze slimme computerman stelde meteen voor om een specialist in te schakelen; KOEN ! Zo gezegd, zo gedaan en deze recensie is daarom NIET origineel want ook wij zijn zeer tevreden.
GEERT en HENRI , Brugge
Zeer correct en met kennis van zaken zijn we vlug en goed geholpen. Oude elektriciteit is volledig vernieuwd en dit zonder enige schade. Dank u Koen!
Alain, Cynthia en Tiffany , Zwijnaarde
Enorm snel geholpen, Heel de winkelruimte tot in de puntjes verzorgd en zelf nog eens veel bijgeleerd. Beter kan niet.
Arjen Spittael , Gent
Niks op aan te merken, pakt probleem aan bij de wortel en correct op de afspraak
Bart Speleers , Hillegem
Correcte persoon, super advies, wij zijn heel tevreden.
Hakan Vardarcik , Herzele
Topkerel... mezelf al heel wat bijgebracht ivm elektriciteit, snel geholpen en vooral professioneel op elk vlak. Overlegde zeer goed en bekeek wat nodig was naar onze behoeften. Wij blijven wandelende reclame voor jou.
Anthony & Leen , Hillegem
Niets dan lof voor het werk van Koen. Hij neemt eerst en vooral zijn tijd om met de klant te bespreken wat moet gedaan worden. Hij geeft prima advies, een degelijk bestek waaraan hij zich ook houdt, proper werk, hij is klantvriendelijk, houdt zich aan zijn afspraken en dat alles aan een scherpe prijs.
Meeus Danny , Zottegem
Super sympathieke kerel, met een enorme kennis van zaken. Heel correcte stielman.
Fam. Haeck - Vercruysse , Wetteren - Zwalm
Positieve ervaring. Firma steeds bereikbaar en reageert vlug op een gestelde vraag.
Lucien De Keukelaere , Lokeren
Heel efficient en keurig werk, perfecte prijsopgave, echt vakmanschap
Nicole Rouckhout , Zottegem
vlugge en degelijke service !!!! Heb je naam al aan meerdere personen doorgegeven.
De Vuyst Paula , Herzele
Ik kan enkel positief reageren! Een fijne samenwerking, vriendelijke en correcte service en vooral heel net en mooi werk afgeleverd!
Nathalie Clerckx , Brugge
Zeer nauwkeurig. Afspraken stipt. Extra uitleg. Prijs - kwaliteit prima.
Neyt-Teck , Sint-Andries Brugge

Je voornaam of familienaam, deze wordt weergegeven op de website.

De gemeente waarin de werken hebben plaatsgevonden.

Omschrijf algemeen hoe jouw ervaring was.

Quoteer je ervaring met Advies De Cock, op een schaal van 0 tot 10.

De gemeente waarin de werken hebben plaatsgevonden.